Am dat admiterea in noiembrie(2004) si am auzit( pe chat) ceva referitor la o taxa de inregistrare in barou in valoare de 20.000.000 lei.Pe site-ul baroului nu scrie nimic de aceasta taxa.
Mi se pare cam exagerata.
Imi poate da cineva mai multe detalii?
Va rog frumos!
Daca ai dat admiterea, si nu ai platit taxa de 20 de milioane, care este inrtebarea? Exista doar taxa de inscriere la examen, nu si "taxa de inregistrare in barou".
>Am dat admiterea in noiembrie(2004) si am auzit( pe chat) ceva referitor la o taxa de inregistrare in barou in valoare de 20.000.000 lei.Pe site-ul baroului nu scrie nimic de aceasta taxa.
>Mi se pare cam exagerata.
>Imi poate da cineva mai multe detalii?
>Va rog frumos!
In multe judete se percepe o taxa ptr inscriere in avocatura de 20.000.000 lei: galati, dambovita!
Buna,
vreau sa te intreb cate ceva referitor la examene, pentru ca ai dat in noiembrie admiterea in barou si nu stiu nimic referitor la derularea lor.
1. Spune-mi, te rog, cat timp ai avut la dispozitie pentru fiecare examen scris?
2. Procedurile au fost date oral si in 2004?
3. Cati inscrisi au fost si cati au luat?
4. Am inteles ca media minima de admitere este 7. Trebuie neaparat ca si notele la fiecare examen sa fie de minimum 7?
Multumesc mult anticipat
>Am dat admiterea in noiembrie(2004) si am auzit( pe chat) ceva referitor la o taxa de inregistrare in barou in valoare de 20.000.000 lei.Pe site-ul baroului nu scrie nimic de aceasta taxa.
>Mi se pare cam exagerata.
>Imi poate da cineva mai multe detalii?
>Va rog frumos!
Este real ceea ce spui tu.
Si eu cand am intrat in avocatura, in 1999, am platit o taxa- nu asa de mare dar am platit...
Buna,
>vreau sa te intreb cate ceva referitor la examene, pentru ca ai dat in noiembrie admiterea in barou si nu stiu nimic referitor la derularea lor.
>1. Spune-mi, te rog, cat timp ai avut la dispozitie pentru fiecare examen scris?
>2. Procedurile au fost date oral si in 2004?
>3. Cati inscrisi au fost si cati au luat?
>4. Am inteles ca media minima de admitere este 7. Trebuie neaparat ca si notele la fiecare examen sa fie de minimum 7?
>Multumesc mult anticipat
>
>
1) examenele au fost :pe 24 noiembrie la proc civ si proc pen
oral, pe 3 dec la civil-scris, pe 4 dec la pen-scris si 5dec la lege-scris
2 )da
3) in jur de o mie.pt amanunte intra pe www.baroul-bucuresti.ro la sectiunea admitere
4) min 5 la fiecare oral,min 6 la fiecare scris, min 7 media totala
Cu placere!
Alte discuții în legătură
Admitere barou 2004
Am si eu cateva probleme pe care as dori tare mult sa le clarific cu ajutorul vostru. Toate sunt legate de admiterea in Barou din acest an sin data de 24 ... (vezi toată discuția)
Admitere barou ialomita
elged
salut! sunt ultimul an la drept si as vrea sa stiu si eu cam pe cand se da admiterea in baroul ialomita (luna)ca sa stiu si eu cum imi planific materia!!!si ... (vezi toată discuția)