avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou ialomita
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou ialomita

salut! sunt ultimul an la drept si as vrea sa stiu si eu cam pe cand se da admiterea in baroul ialomita (luna)ca sa stiu si eu cum imi planific materia!!!si daca stie cineva, orientativ cam cat sunt taxele de examen , ca aud fel si del de zvonuri!!! va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 17:47, 31 Decembrie 2006
Dupa cate stiu eu, concursurile pentru admiterea in barourile judetene sau cel al municipiului Bucuresti se organizeaza in luna noiembrie a anului. Taxa de inscriere... hmmm! Deocamdata, nu stiu, dar promit sa ma interesez! Si te anunt! :)
Orientativ... pentru examenul de admitere in magistratura, taxa a fost de 300 lei noi!
Iti multumesc pentru informatie...a_mira...chiar aseara am scos subiectele orientatiev (ce se da anul asta) , sa le am in vedere cand incep sa invat pentru licenta....mai vb , mersi!
Daca spui ca te pregatesti pentru licenta, esti amabila sa-mi trimitzi si mie subiectele pe mail? Eu am licentza anul celalalt dar vreau sa o iau din timp. Merci. e-mail: vasiliunnicoleta@yahoo.it
deocamdata nu stiu niste posibile sub pt licenta , am subiectele pt admitere barou de anul asta ca sa ma orientez; pe care le-am luat de pe www.unbr.ro si acolo gasesti tot si tematica,dar ti-am zis decat pt barou...pt licnta tre sa ne dea ceva la facultate ...si daca am tinem legatura si iti dau si tie...in principiu te sfatuiesc sa te mai distrezi ca mai ai tmp...bafta!
aviz amatorilor din judetul ialomita sau cei care sustin licenta anul acesta su intentioneaza sa dea admitere in barou imediat dupa ...mail-ul meu este elged22_2005@yahoo.com ...poate acolo discutam mai multe amanunte si ne facem acest stres mai usor de suportat

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)
Taxa de inregistrare in baroul bucuresti ContSters7543 ContSters7543 Am dat admiterea in noiembrie(2004) si am auzit( pe chat) ceva referitor la o taxa de inregistrare in barou in valoare de 20.000.000 lei.Pe site-ul baroului nu ... (vezi toată discuția)