avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2004
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2004

Am si eu cateva probleme pe care as dori tare mult sa le clarific cu ajutorul vostru. Toate sunt legate de admiterea in Barou din acest an sin data de 24 Noiembrie...

In primul rand vreau sa spun ca m-am inscris azi la barou si am primit deja numarul de inregistrare 6000 si ceva...si totusi mai sunt inca 10 zile...din cate stiu eu in ultimii 3 ani mai mult de 4000 nu au fost si cu cat au fost mai multi subiectele au fost mai grele si cu cat au fost mai putini subiectele mai usoare si a fost admis un procent mai mare din candidati...
De asemenea vroiam sa va intreb ce stiti despre comisiile de la oral..am auzit ca pot fi diferente f. mari de la una la alta..ma refer la exigentele lor si la modul in care te trateaza..
Si in al treilea rand orice ati mai putea sa imi spuneti legat de acest examen ar fi foarte bine venit si as aprecia foarte tare...
P.S. ...am auzit ceva de o taxa de 20.000.000 ce ar trebui platita imediat dupa admitere sau ceva de genul asta...Imi poate spune cineva daca este adevarat si daca da, cand mai exact trebuie platita si ce reprezinta

Va multumesc mult anticipat

am dat examen anul trecut si nu a fost foarte greu, cel putin la oral. asa ca trebuie sa ai in vedere ca cei din comisie sunt avocati, in primul rand, chiar daca unii sunt si profi, trebuie sa stii tres bien codurile, chiar daca pare mai nasol. legea trebuie stiuta bine, mai putin teoria. cel putin la oral.
nu stiu nica despre cei 20.000.000 lei de dupa, desi nu cred asa ceva. shpaga se da inainte, de obicei... (hi hi). acum serios, taxele de care am auzit eu pt anul asta sint undeva la 6-7 milioane.
vezi ca anul trecut s-au anuntat anumite intrebari pt oral, care la examen au fost respectate intocmai.
bafta (d)
Poate cineva sa spuna cum a fost la scris? Adica ati scris tot sau mai in rezumat? Adica daca imi da efectele nu stiu care scriu numai efectele sau intru in detalii serios? Nu prea stiu cum sa invat in privinta asta...

>
>am dat examen anul trecut si nu a fost foarte greu, cel putin la oral. asa ca trebuie sa ai in vedere ca cei din comisie sunt avocati, in primul rand, chiar daca unii sunt si profi, trebuie sa stii tres bien codurile, chiar daca pare mai nasol. legea trebuie stiuta bine, mai putin teoria. cel putin la oral.
>nu stiu nica despre cei 20.000.000 lei de dupa, desi nu cred asa ceva. shpaga se da inainte, de obicei... (hi hi). acum serios, taxele de care am auzit eu pt anul asta sint undeva la 6-7 milioane.
>vezi ca anul trecut s-au anuntat anumite intrebari pt oral, care la examen au fost respectate intocmai.
>bafta (d)
Va rog sa-mi spuneti, daca va mai amintiti cateva dintre subiectele care s-au dat in anii trecuti (in special la probele scrise).
Va multumesc anticipat.

C

>Am si eu cateva probleme pe care as dori tare mult sa le clarific cu ajutorul vostru. Toate sunt legate de admiterea in Barou din acest an sin data de 24 Noiembrie...
>
>In primul rand vreau sa spun ca m-am inscris azi la barou si am primit deja numarul de inregistrare 6000 si ceva...si totusi mai sunt inca 10 zile...din cate stiu eu in ultimii 3 ani mai mult de 4000 nu au fost si cu cat au fost mai multi subiectele au fost mai grele si cu cat au fost mai putini subiectele mai usoare si a fost admis un procent mai mare din candidati...
>De asemenea vroiam sa va intreb ce stiti despre comisiile de la oral..am auzit ca pot fi diferente f. mari de la una la alta..ma refer la exigentele lor si la modul in care te trateaza..
>Si in al treilea rand orice ati mai putea sa imi spuneti legat de acest examen ar fi foarte bine venit si as aprecia foarte tare...
>P.S. ...am auzit ceva de o taxa de 20.000.000 ce ar trebui platita imediat dupa admitere sau ceva de genul asta...Imi poate spune cineva daca este adevarat si daca da, cand mai exact trebuie platita si ce reprezinta
>
>Va multumesc mult anticipat

buna,
nu sunt de specialitate dar m-ar interesa totusi cand se va tine/termina examenul de barou si eventual cand se vor afla rezultatele.
scuze pt deranj,
merci.

>Am si eu cateva probleme pe care as dori tare mult sa le clarific cu ajutorul vostru. Toate sunt legate de admiterea in Barou din acest an sin data de 24 Noiembrie...
>
>In primul rand vreau sa spun ca m-am inscris azi la barou si am primit deja numarul de inregistrare 6000 si ceva...si totusi mai sunt inca 10 zile...din cate stiu eu in ultimii 3 ani mai mult de 4000 nu au fost si cu cat au fost mai multi subiectele au fost mai grele si cu cat au fost mai putini subiectele mai usoare si a fost admis un procent mai mare din candidati...
>De asemenea vroiam sa va intreb ce stiti despre comisiile de la oral..am auzit ca pot fi diferente f. mari de la una la alta..ma refer la exigentele lor si la modul in care te trateaza..
>Si in al treilea rand orice ati mai putea sa imi spuneti legat de acest examen ar fi foarte bine venit si as aprecia foarte tare...
>P.S. ...am auzit ceva de o taxa de 20.000.000 ce ar trebui platita imediat dupa admitere sau ceva de genul asta...Imi poate spune cineva daca este adevarat si daca da, cand mai exact trebuie platita si ce reprezinta
>
>Va multumesc mult anticipat

Alte discuții în legătură

Taxa de inregistrare in baroul bucuresti ContSters7543 ContSters7543 Am dat admiterea in noiembrie(2004) si am auzit( pe chat) ceva referitor la o taxa de inregistrare in barou in valoare de 20.000.000 lei.Pe site-ul baroului nu ... (vezi toată discuția)
Admitere avocatura septembrie 2005 yadhira yadhira Buna ziua dragi colegi. Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)