Am si eu cateva probleme pe care as dori tare mult sa le clarific cu ajutorul vostru. Toate sunt legate de admiterea in Barou din acest an sin data de 24 Noiembrie...
In primul rand vreau sa spun ca m-am inscris azi la barou si am primit deja numarul de inregistrare 6000 si ceva...si totusi mai sunt inca 10 zile...din cate stiu eu in ultimii 3 ani mai mult de 4000 nu au fost si cu cat au fost mai multi subiectele au fost mai grele si cu cat au fost mai putini subiectele mai usoare si a fost admis un procent mai mare din candidati...
De asemenea vroiam sa va intreb ce stiti despre comisiile de la oral..am auzit ca pot fi diferente f. mari de la una la alta..ma refer la exigentele lor si la modul in care te trateaza..
Si in al treilea rand orice ati mai putea sa imi spuneti legat de acest examen ar fi foarte bine venit si as aprecia foarte tare...
P.S. ...am auzit ceva de o taxa de 20.000.000 ce ar trebui platita imediat dupa admitere sau ceva de genul asta...Imi poate spune cineva daca este adevarat si daca da, cand mai exact trebuie platita si ce reprezinta
am auzit ceva despre o serie de subiecte care se vor da la oral dar se afiseaza cu cateva zile inainte. E vorba despre listele de subiecte care s-au dat o data cu tematica sau altele?
daca intr-adevar au existat niste subiecte inainte de oral, isi mai aminteste cineva cam care au fost?
Am si eu cateva probleme pe care as dori tare mult sa le clarific cu ajutorul vostru. Toate sunt legate de admiterea in Barou din acest an sin data de 24 Noiembrie...
>
>In primul rand vreau sa spun ca m-am inscris azi la barou si am primit deja numarul de inregistrare 6000 si ceva...si totusi mai sunt inca 10 zile...din cate stiu eu in ultimii 3 ani mai mult de 4000 nu au fost si cu cat au fost mai multi subiectele au fost mai grele si cu cat au fost mai putini subiectele mai usoare si a fost admis un procent mai mare din candidati...
>De asemenea vroiam sa va intreb ce stiti despre comisiile de la oral..am auzit ca pot fi diferente f. mari de la una la alta..ma refer la exigentele lor si la modul in care te trateaza..
>Si in al treilea rand orice ati mai putea sa imi spuneti legat de acest examen ar fi foarte bine venit si as aprecia foarte tare...
>P.S. ...am auzit ceva de o taxa de 20.000.000 ce ar trebui platita imediat dupa admitere sau ceva de genul asta...Imi poate spune cineva daca este adevarat si daca da, cand mai exact trebuie platita si ce reprezinta
>
>Va multumesc mult anticipat