avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... vreau sa fiu educatoare, ce pot studia?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

vreau sa fiu educatoare, ce pot studia?

am terminat facultatae de psihologi si a si dori sa lucrez ca educatoare imi trebuie un curs de pedagogie ca sa fac asta?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:24, 29 Octombrie 2010
Din cate stiu eu ,pentru a putea lucra ca educatoare trebuie sa fii absolvent al liceului pedagogic.Daca dvs sunteti licentiata in psihologie ,opinia mea este ca nu este necesar,dar cel mai bine va adresati Inspectoratului scolar din raza teritoriala a locului de domiciliu.In Romania legislatia se schimba foarte des astfel incat ce este astazi valid maine este abrogat,asa ca..
Stiintele educatiei. Totusi, cu psihologia, de ce nu vreti profesor psiholog (consilier psiholog)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutor sau profesor invatamant primar BMC BMC Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul pentru problema urmatoare: Studiile mele sunt: liceu teoretic + colegiu universitar institutori ( lb. franceza) - ... (vezi toată discuția)
Poate un psiholog sa devina educator la gradinita? marevna marevna Poate o licentiata in psihologie sa devina educatoare la o gradinita? Este suficienta facultatea de psihologie generala sau mai este nevoie si de alte ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)