avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... URGENT!!!!!!! Recunoastere paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

URGENT!!!!!!! Recunoastere paternitate

Buna seara,
In curand voi deveni mamica unui baietel, in urma unei relatii de concubinaj. Prietenul meu este plecat in strainatate si nu va putea fi prezent cand se va naste copilul. Care este procedura de recunoastere a paternitatii?Se poate face vreo procura pe care o poate trimite in tara? Sau ce alta varianta avem pentru intocmirea certificatului de nastere?
Va rog sa-mi dati un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: pepy24 , utilizator 14:23, 31 Octombrie 2010
se poate face o recunoastere la consulat sau ambasada Romaniei din tara respectiva.
Recunoasterea nu se poate face prin mandatar.
dupa ce veti naste tatal copilului poate face o declaratie la ambasada de recunoastere a copilului.
am si eu o problema, va rog ajutati-ma! in dreptul tatalui pe certificatul fetitei mele este liniuta, ea are varsta mai mare de 1 an, acum tatal doreste sa recunoasca paternitatea, ce solutie exista pentru asta? ce trebuie facut ? esista o alta cale decat cea judecatoreasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii nou nascutului din afara casatoriei in cazul in care tatal este inafara tarii si doreste recunoasterea. alleeey alleeey Buna ziua, Sunt pe cale sa nasc un bebelus conceput inafara casatoriei. Tatal doreste sa isi recunoasca copilul, dar problema este ca nu poate ajunge in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua urmează sa nasc în ianuarie iar tatăl copilului ... Anca Chelariu Anca Chelariu Bună ziua Urmează sa nasc în ianuarie iar tatăl copilului lucreza în Germania și nu v a putea veni sa recunoască copilul din cauza ca nu o sa aibă ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Sunt insarcinata in 6 luni si am aflat ca tatl copilului m-a inseala si este o persoana iresponsabila cu care nu as vrea sa imi petrec restu ... (vezi toată discuția)