avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... politisti detasati
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

politisti detasati

Ce se mai știe despre polișiștii detașați la s.p.c.l.e.p.-uri? Se mai prelungește detașarea din aprilie 2011?
Cel mai recent răspuns: cristina 33 , utilizator 20:08, 30 Octombrie 2010
Nu se stie inca nimic concret.Zvonurile ar fii ca lasa la latitudinea primarilor,dar nu mi se pare corect.Sa fie ceva pe plan national nu preferential.Si apoi daca te pune sa alegi ori/ori eu cred ca toti politistii vor alege cariera militara,pentru ca daca nu, ar insemna sa renunte la solde si alte sporuri salariale.Deocamdata nimeni nu vrea sa isi asume responsabilitatea mai ales dupa schimbarile la nivel central.Blaga fiind mai vechi inclina balanta pentru politisti.Acum,cel nou vrea sa ii ajute cu ratele la banci dar de prelungire nu stiu daca poate.Mai mult sunt functionari care ,poate pe buna dreptate nu sunt de acord ca acei colegi detasati sa aiba statut special desi activitatile pe care le desfasoara in cadrul SPCLEPurilor sunt identice.Poate stie altcineva mai multe.Daca e cum se aude ca la anul se fac din nou restructurari in administratie va dati seama ca vor sari functionarii cum sa tii un politist cu 15 mil/luna si sa renunti la functionarul cu 5mil/luna.Cum ramane cu economia?Oricum nu ne asteptam la nimic bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist detasat la spclep gargaritarita gargaritarita Daca sunt politist detasat la SPCLEP si vreau sa ma inscriu la examen ,pentru ocuparea postului de sef serviciu,proaspat infiintat,trebuie sa am diploma de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj dupa mult concediu fara plata? lacramitza76 lacramitza76 buna seara..as dori sa va intreb daca voi putea beneficia de indemnizatia de somaj .lucrez din 2007 luna oct la aceeasi firma la care sunt si acum dar tot de ... (vezi toată discuția)
De ce politistul detasat si nu functionarul public? iolanda35 iolanda35 In tara s-a primit o radiograma prin care era interzis primarilor sa restructureze politistii detasati.Este legal acest lucru,tinand cont de faptul ca ... (vezi toată discuția)