avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia autoturismul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia autoturismul?

am avut un accident in luna iulie 2010, epava am lasat-o la un nene in curte care avea service, urmand sa o dezmembreze si sa vanda piesele.dupa multa liniste din partea lui, am fost peste el, dar a inchiriat locul si abia am reusit sa fac rost de un telefon. de o luna de zile ma poarta cu vorba. nu am facut niciun act cu el, deoarece la data accidentului nu mai la asta nu mi-a stat gandul. cum pot radia masina din circulatie si de la administratia financiara, daca nu am hartia de dezmembrare? as putea sa o declar furata cu persoana respectiva principal suspect? am martori. multumesc!
Cel mai recent răspuns: tony999 , utilizator 11:21, 30 Octombrie 2010
faceti o actiune in instanta unde dovediti starea de fapt cu inscrisuri si martori si cereti radierea sau hotararea instantei sa tine loc de radiere.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
pur si simplu am lasat-o in curtea lui, ramand sa revin eu ulterior sa vedem ce mai este bun din ea, ce se poate vinde,etc. accidentul a fost pe langa bacau, eu sunt din bucuresti. dupa accident nu mi-a mai stat gandul la ce se intampla cu masina. persoana respectiva avea numarul meu de telefon, dar nu a dat niciun semn. vazand asta am inceput sa-l caut, i-am aflat telefonul si de atunci ma plimba cu vorba, cica are piesele ramase, dar caroseria si restul le-a dat la fier vechi.i-am cerut sa-mi faca rost de hartie de distrugere sa o pot radia, macar atat in prima faza, dar tot ma amana de pe o zi pe alta...si as dori sa schimb strategia...
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. ... Dbr89 Dbr89 Buna ziua, Am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. Am vorbit cu o persoana care se ocupa de preluarea masinilor avariate si eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Despre radiere auto! Karapok Karapok Intreb si eu distinsii colegi, care poate au auzit o speta asemanatoare, sau imi pot da un sfat competent.Pe scurt despre ce este vorba, am avut un autoturism, ... (vezi toată discuția)