am avut un accident in luna iulie 2010, epava am lasat-o la un nene in curte care avea service, urmand sa o dezmembreze si sa vanda piesele.dupa multa liniste din partea lui, am fost peste el, dar a inchiriat locul si abia am reusit sa fac rost de un telefon. de o luna de zile ma poarta cu vorba. nu am facut niciun act cu el, deoarece la data accidentului nu mai la asta nu mi-a stat gandul. cum pot radia masina din circulatie si de la administratia financiara, daca nu am hartia de dezmembrare? as putea sa o declar furata cu persoana respectiva principal suspect? am martori. multumesc!
pur si simplu am lasat-o in curtea lui, ramand sa revin eu ulterior sa vedem ce mai este bun din ea, ce se poate vinde,etc. accidentul a fost pe langa bacau, eu sunt din bucuresti. dupa accident nu mi-a mai stat gandul la ce se intampla cu masina. persoana respectiva avea numarul meu de telefon, dar nu a dat niciun semn. vazand asta am inceput sa-l caut, i-am aflat telefonul si de atunci ma plimba cu vorba, cica are piesele ramase, dar caroseria si restul le-a dat la fier vechi.i-am cerut sa-mi faca rost de hartie de distrugere sa o pot radia, macar atat in prima faza, dar tot ma amana de pe o zi pe alta...si as dori sa schimb strategia...
multumesc!
Despre radiere auto!
Karapok
Intreb si eu distinsii colegi, care poate au auzit o speta asemanatoare, sau imi pot da un sfat competent.Pe scurt despre ce este vorba, am avut un autoturism, ... (vezi toată discuția)