eu si cu familia mea,vindem tigari de la ucrainieni.ieri am fost prinsi in flagrant de catre jandarmi si politie.ne-au dus la sectie,ne-au facut dosare penale.In special mie si sotului.se considera ca suntem grup infractional?au zis ca pentru constituire de grup infractional,trafic si de tinere ilegal de tigari de contrabanda.Ce riscam,i conform carui articol?multumesc.barul unor prieteni in care tineam tigarile,a fost si el luat cu asalt.el ce risca.a declarat ca tigarile sunt ale mel.
Neaparat angajati un avocat caruia sa ii dati toate informatiile si care poate sa va stabileasca cea mai buna aparare atit in faza de urmarire penala cit si in fata instantei.
Nimic nu este sigur.
De curand cand am intrat intr-un parchet m-a strigat un fost coleg de liceu incatusat.
Mi-a spus ca procurul i-a spus ca va iesi din arestul preventiv...si a iesit...
Era vorba tot de contrabanda.
Se pare ca persoana cu pricina,indiferent ce o fi ea,v-a cam "ajutat."
Incercati sa cautati un avocat care sa va ajute ,dar mai ales cautati un mod cinstit de trai.
Cu tot respectul,cred ca "sunteti prea mica pentru un razboi atat de mare"
Sub acoperire
abcana
Buna ziua.Eu vand tigari in centru,si nu sunt singurulCu politia ne impcam bine,dar de ceva timp,tot vad o persoana,are statie,pistolsi ne tot fileaza prin tot ... (vezi toată discuția)