avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda cu tigari - pedeapsa, consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda cu tigari - pedeapsa, consecinte

Buna,am si eu o intrebare acum 2 zile m-au luat diicot-u in baza unei perchezitii pentru trafic de tigari si grup organizat si favorizarea grupului organizat si alte tampenii care leau scris pe hartie asa cred ei.... mi-au gasit acasa 57 cartuse si 50 litri alcool ,sunt la a doua abatere ,prima a fost de 15 cartuse si sa sanctionat cu 10.000 ron in 48 ore care a fost platita pe loc si a doua aceasta de 57 cartuse si 50 litri de alcool ,ceea ce inseamna dosar penal... ,dupa 50 cartuse se face dosar penal dupa informatiile mele,dupa ce mi sa aratat de ce am fost luat ,mi-a atras atentia dosarul meu cu interceptari care nu era chiar mic...ce mi se poate intampla in cel mai rau caz se poate merge cu platirea accizelor sau cu ani de puscarie cu suspendare??. tin sa mentionez ca mi-au dat 30 de zile sa nu parasesc orasul. Va Multumesc astept raspuns.Stima
Cel mai recent răspuns: speed1 , utilizator 21:36, 23 Aprilie 2013
Evident a fost aplicata o măsura preventiva, de a nu parasi localitatea, puteţi primi o pedeapsa cu suspendare, sub condiţia plăţii creanţelor către stat, este esenţial.
Va Multumesc mai astept mesaje sa ma linistesc
Sa nu credeţi totuşi că o sa va compătimească acum toţi forumiştii, nu este tocmai o fals ce ati făcut, trebuie sa conştientizaţi şi în mod real sa va schimbări conduita!
da am inteles ce ati zis numai ca sunt mort de frica ca se poate ajunge si la puscarie,ma gandesc ca voi fi judecat.
Este foarte dificil că cineva sa îşi asume o responsabilitate, transformându se în judecător, oferim exemple din practica judiciara uneori, în plus în situaţia dvs avem de a face şi cu grupul infracţional organizat, depinde ce rol vi se atribuie ati organizat, ati aderat la grup, contează multe aspecte, antecedenta penala, modul în care s a realizat infracţiunea, persoana şi personalitatea fiecărui inculpat în parte, pedeapsa are un scop şi o finalitate, trebuie sa conducă la reeducarea persoanei şi reintegrarea sa în sistemul social.

Alte discuții în legătură

Constituire grup infractional Costinel1 Costinel1 Un prieten de al meu a primit o citatie in care spune ca este acuzat de constituirea unui grup infractional, pentru contrabanda cu tigari. Nu a existat un ... (vezi toată discuția)
Trafic cu tigari eu_papillon eu_papillon unde se incadreaza traficul de tigari si ce pedepse se primesc? (vezi toată discuția)