Buna,am si eu o intrebare acum 2 zile m-au luat diicot-u in baza unei perchezitii pentru trafic de tigari si grup organizat si favorizarea grupului organizat si alte tampenii care leau scris pe hartie asa cred ei.... mi-au gasit acasa 57 cartuse si 50 litri alcool ,sunt la a doua abatere ,prima a fost de 15 cartuse si sa sanctionat cu 10.000 ron in 48 ore care a fost platita pe loc si a doua aceasta de 57 cartuse si 50 litri de alcool ,ceea ce inseamna dosar penal... ,dupa 50 cartuse se face dosar penal dupa informatiile mele,dupa ce mi sa aratat de ce am fost luat ,mi-a atras atentia dosarul meu cu interceptari care nu era chiar mic...ce mi se poate intampla in cel mai rau caz se poate merge cu platirea accizelor sau cu ani de puscarie cu suspendare??. tin sa mentionez ca mi-au dat 30 de zile sa nu parasesc orasul. Va Multumesc astept raspuns.Stima
Cartusele erau goale sau intubate cu tutun? Cele 50? Am si eu o intrebare si as dori sa o pun toto aici. Daca detii maxim 1 kg de tabac in casa dar ai 30-40 de cutii de tuburi de exp goale iti poate face cineva ceva?