avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal contrabanda

eu si cu familia mea,vindem tigari de la ucrainieni.ieri am fost prinsi in flagrant de catre jandarmi si politie.ne-au dus la sectie,ne-au facut dosare penale.In special mie si sotului.se considera ca suntem grup infractional?au zis ca pentru constituire de grup infractional,trafic si de tinere ilegal de tigari de contrabanda.Ce riscam,i conform carui articol?multumesc.barul unor prieteni in care tineam tigarile,a fost si el luat cu asalt.el ce risca.a declarat ca tigarile sunt ale mel.
daca dosarul penal este doar pentru sotul dvs si pentru dvs atunci nu puteti fi considerati grup infractional deoarece grupul presupune cel putin 3 persoane.
functie de prejudiciul creat si de avocatul pe care il veti alege poate scapati cu o pedeapsa mai mica.
am vazut condamnari de genul 3 ani pentru astfel de fapte.
si la un flagrant de 2.000.000 de tigarete.
cu siguranta sunt mai mult de cat trei.din arest nu vor scapa.probele sunt prea solide.s-ar putea printr-o minune.
:offtopic: Interventie moderator: deja ati impanzit forumul cu "contrabanda cu tigari". Prezentul topic il inchid, iar daca mai deschideti altele le sterg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

7 dosare penale,judecat i n stare de libertate frank_kvitta frank_kvitta o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva: conducere fara permis numere expirate vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)
Contrabanda cu tigari - pedeapsa, consecinte bonzotm bonzotm Buna,am si eu o intrebare acum 2 zile m-au luat diicot-u in baza unei perchezitii pentru trafic de tigari si grup organizat si favorizarea grupului organizat ... (vezi toată discuția)
Sub acoperire abcana abcana Buna ziua.Eu vand tigari in centru,si nu sunt singurulCu politia ne impcam bine,dar de ceva timp,tot vad o persoana,are statie,pistolsi ne tot fileaza prin tot ... (vezi toată discuția)