avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTRACT PREST.SERV
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTRACT PREST.SERV

In situatia in care exista un contract de 90.000 ron si este specificat in el ca plata se face esalonat in functie de stadiul lucrarii, si se emit mai multe facturi la o valoare mai mica de 5000lei,facturile fiind emise in decurs de mai multe luni. se poate incasa totul numai numerar?adica fiecarei facturi corespunzandu-i o chitanta.?

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:00, 31 Octombrie 2010
Sigur ca da.
Plafonul este valabil doar daca clientul este persoana juridica, daca este persoana fizica nu aveti plafon.
:offtopic:

Acest mesaj l-ati mai postat si in alt loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)
Sold registrul de casa cerica2007 cerica2007 Buna seara.Puteti sa-mi spuneti care mai este maximul soldului final la registrul de casa?Pot sa am in casa de pe o zi pe alta mai mult de 10.000 roni?Multumesc (vezi toată discuția)
Obligativitate casa de marcat Naftalina Naftalina Buna ziua, Am o mare dilemma, in sensul ca am o societate comerciala de confectii metalice si am o comanda de la o persoana fizica de productie a doua ... (vezi toată discuția)