avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salariul mediu brut pe economie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salariul mediu brut pe economie

Buna seara. As avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute. In anexa 6 la Legea 19/2000 privind sistemul public de pensii se prevede care este salariul mediu brut pe economie pana in anul 1990, apoi, la finalul anexei se prevede ca pe perioada 1991-1999 salariul mediu brut lunar pe economie este cel comunicat de Institutul Naţional de Statistică şi Studii. Intrebarea mea ar fi, daca stie cineva unde gasesc care este salariul mediu brut pe economie incepand cu anul 1991 pana in prezent ?. Multumesc mult daca poate sa ma ajute cineva. :luck:
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 18:24, 31 Octombrie 2010
@Pilu
Si nu l-ati gasit pe pagina 2 a topicului la care v-am dat link-ul?

tudorvaleriu a scris:

Atunci este vorba de salariul comunicat de INS in fiecare luna. Intrati pe link-ul indicat de colegul Iulian Manea sau pe [ link extern ] /

De ce? Aceleasi salarii sunt si la link-ul dat de mine.
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
:offtopic:
Gabriela Pintea:
Imi cer scuze, cred ca am obosit, s-a schimbat ora si se simte!
:vishenka: :coffee:
:offtopic:

Domnule moderator, :bow:

Pastrez acel topic in prima pagina a forumului "pensionari..." tocmai pentru salariile ulterioare anului 1991.
Gabriela Pintea a scris:

@Pilu
Si nu l-ati gasit pe pagina 2 a topicului la care v-am dat link-ul?

tudorvaleriu a scris:

Atunci este vorba de salariul comunicat de INS in fiecare luna. Intrati pe link-ul indicat de colegul Iulian Manea sau pe [ link extern ] /

De ce? Aceleasi salarii sunt si la link-ul dat de mine.

===============================================================
Stimata domnisoara Gabriela, am gasit "din prima" pe pagina 2 a topicului indicat de dv., 2 linkuri de care aveam nevoie si care de fapt sunt cam la fel. Doar ca dl. Valeriu Tudor m-a intrebat ca de care salarii medii brute am nevoie iar eu i-am raspuns. Va multumesc din suflet inca o data.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul punctaj lunar ani24 ani24 buna ziua, sunt functionar public si as vrea sa stiu cum se calculeaza punctajul lunar pentru pensie. se ia pe ramura de activitate indicele de la INS ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii paltinut paltinut salariul mediu brut inseamna salariu minim pe economie ?pentru ca salariile acestea sunt in plata la ora actuala. (vezi toată discuția)
Calcul pensie -punctaj lunar coraliana coraliana X-(X-( Va rog sa-mi spuneti, la calculul pensiei , pentru stabilirea punctajului lunar care salarii se iau in calcul si la ce se raporteaza? De ex a ... (vezi toată discuția)