avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Articole publicate pe site.
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Articole publicate pe site.

Vizavi de articolele publicate pe Avocatnet.ro am o singura sugestie: verificati modul de redactare.
Tocmai am citit un articol ce prezinta solutia unei instante, solutie ce prezinta in dispozitiv, ca si motivare in drept a deciziei, articolul 3041 C. pr. civ.
Acesta este doar un exemplu.
Legalnet prezinta probleme similare, referindu-ma la o serie de dezacorduri deranjante in cuprinsul anumitor articole.
Am deschis acest topic in ideea in care un feedback din partea cititorilor va considerat ca fiind constructiv si nicidecum un afront.

Multumesc,
Andrei.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 17:09, 6 Februarie 2008
E o problema cu indicii la articole, asta am vazut si eu. Si in articolul meu apare 201 in loc de 20^1, dar recunosc ca in word il pusesem superscript.
Multumim de sesizare. Indicii ne-au dat intotdeauna bataie de cap, problema a fost si mai mare la inceput, dar acum e in curs de remediere.

Va rugam totusi sa ne atrageti atentia asupra articolelor care scapa astfel de greseli (daca se poate, bineinteles). Un comentariu la articol este excelent.

Daca tot am ajuns la capitolul "mai multa atentie", hai sa mai descoperim chestii care nu va plac la Avocatnet.ro (partea de articole, ca sectiunea de Forum este dezbatuta intr-un topic separat in acelasi forum ca acesta).

Prin urmare, ce alte chestii ati dori sa schimbati la modul in care sunt afisate articolele in Avocatnet.ro?

Multumesc.

Admin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)
Calculul pensiei magistratilor Monica H. Monica H. citeam zilele astea un articol din ziar referitor la modul de calcul al pensiilor pentru fostii magistrati......(in baza legii 303) , in functie de venitul ... (vezi toată discuția)