Vizavi de articolele publicate pe Avocatnet.ro am o singura sugestie: verificati modul de redactare.
Tocmai am citit un articol ce prezinta solutia unei instante, solutie ce prezinta in dispozitiv, ca si motivare in drept a deciziei, articolul 3041 C. pr. civ.
Acesta este doar un exemplu.
Legalnet prezinta probleme similare, referindu-ma la o serie de dezacorduri deranjante in cuprinsul anumitor articole.
Am deschis acest topic in ideea in care un feedback din partea cititorilor va considerat ca fiind constructiv si nicidecum un afront.
E o problema cu indicii la articole, asta am vazut si eu. Si in articolul meu apare 201 in loc de 20^1, dar recunosc ca in word il pusesem superscript.
Multumim de sesizare. Indicii ne-au dat intotdeauna bataie de cap, problema a fost si mai mare la inceput, dar acum e in curs de remediere.
Va rugam totusi sa ne atrageti atentia asupra articolelor care scapa astfel de greseli (daca se poate, bineinteles). Un comentariu la articol este excelent.
Daca tot am ajuns la capitolul "mai multa atentie", hai sa mai descoperim chestii care nu va plac la Avocatnet.ro (partea de articole, ca sectiunea de Forum este dezbatuta intr-un topic separat in acelasi forum ca acesta).
Prin urmare, ce alte chestii ati dori sa schimbati la modul in care sunt afisate articolele in Avocatnet.ro?