avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incalcare ,,fortata de imprejurimi'' a masurii de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incalcare ,,fortata de imprejurimi'' a masurii de inlocuire masura arest preventiv

am avut inlocuire masura arest preventiv cu mai multe conditii.una dintre ele era sa nu ma deplasez catre discoteci,terase,baruri.am intrat intr-un magazin sa-mi cumpar un pachet tigari si m-a indrumat care usa de alaturi unde era bar.am gresit si acum mi-e teama de consecinte.mentionez ca mi-am cumparat pachetul de tigari si am zabovit cateva min ,putine facand un dialog cu o cunostinta. poate fi atat de grav???sincer pe moment parca nu am realizat consecintele....apoi am plecat in graba de acolo.
cine poate sa imi dea un sfat??
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:32, 1 Noiembrie 2010
Si ??? V-a prins cineva acolo in barul respectiv ?????
Chiar daca nu ati fost prins de data aceasta, ar fi indicat sa nu va mai apropiati de locurile in rovinta carora aveti interdictie, altfel, riscati sa va fie revocata masura si sa mergeti in arestul preventiv.
nu m-a prins insa am fost vazut de lucratori.camerele de luat vederi...pot fi folosite ? adica e atat de grav?ca sincer mi-e teama#-o#-o#-o#-o
Stii vorba aceea "Hotul neprins=negustor cinstit"
SIgur daca esti prins ca ai incalcat conditiile liberarii conditionate ,a ceasta poate fi revocata.
Nu cred ca vor exista probleme,dar este bine sa evitati astfel de locuri pentru a nu avea repercusiunile pe care le cunoasteti.
Trimiteti pe cineva sa va cumpere sau sa va chema in exterior persoana cu care doriti sa vorbiti.

Alte discuții în legătură

Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Schimbarea interdictiei de a parasi localitatea de domiciliu Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați o problema....se poate schimba masura obligarii de a nu parasii localitatea de domiciliu cu masura obligarii de a nu parasi judetul. Emitentul Ordonantei este ... (vezi toată discuția)
Legea care interzice fumatul crisandra crisandra Buna ziua! Oare stie cineva numarul legii care interzice fumatul in baruri si restaurante, incepand cu data de 01.01.2009. Va multumesc! (vezi toată discuția)