avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Casa scarii, parte comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Casa scarii, parte comuna

Este normal ca de cate ori vin acasa pana ajung la etajul 4/4 sa inhalez fumul de tigara al vecinului de la parter care fumeaza pe casa scarii fiind ,,fumator inrait" suparandu-se cand i-am spus sa iasa afara sau sa fumeze la el in casa sau cand vreau sa ies in oras pana ies din bloc imi miros hainele de parca am fost intr-un bar.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:00, 31 Octombrie 2010
Este problema care teoretic se poate solutiona amiabil
Exista posibilitatea ca inclusiv asociatia sa prevada anumite norme de convietuire in comun
Pentru solutionare ,daca ati epuizat caile amiabile cu persoana responsabila,puteti sesiza oficial presedintele de asociatie,care se poate implica pentru respectarea prevederilor in vigoare , impunerea si mentinerea unui climat amiabil intre proprietari
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator
corny39 a scris:
Este normal ca ...

Afirmati ca este normal. Nu intrebati daca este normal:-/ Dar va inteleg supararea.
Incercati sa discutati in comitetul executiv sa se puna afise pe casa scarii cu "Fumatul interzis".
Poate ca or sa-i mai atraga atentia si cei din comitet si asa se mai abtine.
Altfel, daca va continua sa fumeze atat de mult, "o sa dea coltul" repede si-atunci o sa aveti cheltuieli suplimentare cu anunt in ziar la rubrica de condoleante, coroana de flori din partea vecinilor...
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2010
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros tigara de la vecin Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Eu stau la etajul 4 si in fiecare zi simt miros de tigara in balcon sau camera. Mirosul de tigara vine de la vecinul de sub mine, care fumeaza ... (vezi toată discuția)
Vecin care fumează și bea cu orele pe casa scării. pot obliga asociația să ia măsuri, sau ce opțiuni am pentru a descuraja aceste nesimțiri? AdrianZet AdrianZet Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu niste pareri referitor la o situatie cu care ma confrunt si nu reusesc sa rezolv nimic intr-un mod civilizat. Pe ... (vezi toată discuția)
Fumatul pe casa scarii nottara68 nottara68 pot fi sanctionati legal cei care fumeaza pe casa scarii de bloc ? (vezi toată discuția)