Detin un autoturism, care nu este nici pe numele meu nici al sotului ci al tatului meu, intrebarea mea ar fi urmatoarea: ce cale legala as putea sa adopt ca sa pot obtine locul de parcare( in continuare), deoarece nu locuim la aceasi adresa, pana acum masina a fost pe leasing si am avut de la ei imputernicire, as putea sa merg la notar si sa fac o intelegere scrisa (pt ca nescrisa este) intre noi si tata cum ca noi suntem utilizatori masini, sau ar mai fi si alta varianta, astept raspuns, mersi.
Nu noi vrem locul de parcare de la adresa unde locuim, problema este masina care nu este pe numele nostru, locul de parcare il avem dar odata inscrisa masina care are un proprietar cu un nume si o adresa diferita de a noastra nu cred ca cei de la adp ne vor mai da locul de parcare.
Serviciul specializat din cadrul primariei concesioneaza spatii pentru parcare autoturism in sistemul primul venit-primul servit ,si in cazul in care solicitantul indeplineste conditile impuse
Inexistenta solicitantului in documentele auto in calitate de proprietar ,conduce la respingerea cererii