Am o masina in leasing. As vrea sa inchiriez de la ADP un loc de parcare. Problema este ca adresa mea din buletin nu corespunde cu cea unde stau. As putea sa fac un contract de comodat intre mine si proprietarul casei unde stau avand in vedere ca propietarul masinii este firma de leasing eu fiind doar utilizatorul?
poti inchiria de la ADP un loc de parcare oriunde in Romania, nu trebiie sa locuiesti acolo obligatoriu,puteai sa ai unbirou la adresa aceea si sa vrei un loc de parcare,care-i problema?
Multumesc tuturor pentru raspuns. Am rezolvat problema intre timp.
Am cerut acceptul de la firma de leasing pentru transmiterea dreptului de utilizator. Am facut dupa aceea contract de comodat intre mine si noul utilizator al masinii.
Si problema s-a rezolvat. Ca un "sfat" pentru toata lumea: "Nimic nu e imposibil pe lumea asta. Intotdeauna gasesti portite in lege. Trebuie doar sa cauti."
Loc de parcare
lisandraa
buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati : in spatele blocului meu sunt locuri de parcare,am platit un an, apoi doi am mers asa fara plata iar acum o ... (vezi toată discuția)