avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transferul functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transferul functionarilor publici

Va rog sa-mi spuneti daca exista un act normativ in vigoare care sa interzica efectuarea transferurilor functionarilor publici, de la o institutie la alta, fara acordul conducatorului institutiei publice de la care pleaca functionarul in cauza. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:28, 1 Noiembrie 2010
Legea 188/1999 prevede doar acordul conducatorului institutiei la care se transfera functionarul public, in cazul transferului la cerere... Nu se prevede acordul conducatorului institutiei de la care pleaca functionarul public...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutia publica refuza sa-si dea acordul in legatura cu transferul in interesul serviciului doris13 doris13 Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate intampla daca institutia publica de la care vrea sa plece functionarul public refuza sa-si dea acordul in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Transferul in interesul serviciului marinescu999 marinescu999 Va rog sa-mi spuneti daca la transferul in interesul serviciului a unui functionar public este nevoie de acordul institutiei unde lucreaza in prezent ... (vezi toată discuția)
Modificarea raportului de serviciu al functionarului public pe perioada suspendarii ciancu ciancu As dori sa-mi spuneti , daca pe perioada in care, un functionar public de executie are raportul de serviciu suspendat ( exercita o functie de demnitate ... (vezi toată discuția)