avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea delegarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea delegarii

In cazul in care perioada de delegare a unui angajat ia sfarsit inainte de data prevazuta in ordinul de delegare, trebuie facuta o incetare a delegarii de catre angajator? daca da , trebuie sa respecte o anumita forma ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ludeea , utilizator 13:59, 1 Noiembrie 2010
Sigur ca da:
Decizie de incetare a delegarii si inscriere in RVISAL(din cate cunosc eu).
Va multumesc pt amabilitatea de a-mi rspunde.Este vb despre o problema de ordin medical a angajatului respectiv dupa care va fi din nou delegat .I s-a facut ordin de delegare .Stiu ca in cazul detasarii se face decizie si respectiv decizie de incetare a detasarii, dar in cazul delegarii???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul in cazul delegarii in functie Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! Intrebarea mea este legata de salariul pe care trebuie sa-l primeasca o persoana care este delegata pentru o anumita perioada de timp intr-o functie ... (vezi toată discuția)
Ordin de serviciu aidu aidu Situatia este urmatoarea: eram aflat in delegatie in strainatate, am plecat in inanuarie si era stabilit sa ma intorc in decembrie. si brusc angajatorul ma ... (vezi toată discuția)
Delegarea say say Dragii mei Codul Muncii vorbeste de delegare. Este vorba de delegarea in alta localitate sau delegarea de atributii, gen numire pe un post de conducere cu ... (vezi toată discuția)