ideea este ca maine ar trebui sa ne deplasam cu executorul la debitor, si debitorul ne-a spus ca achita debitul si avansul dat de noi executorului, si sa renuntam la dosar.
eu nu vreau sa-i fac un rau, oricum si executorul si-a cam batut joc de noi, de 4 saptamani tot insist sa recuperam...si deaia as vrea sa renunt, daca-mi primesc banutzii inapoi.
debitorul este destul de nostim in cunoasterea realitatii.daca face plata in procedura executarii silite, inseamna ca i s-a infrant rezistenta.Dumneavoastra nu renuntati, ci pur si simplu vi se face o plata; aceasta include desigur inclusiv si toate cheltuielile cu executarea pe care le-ati suportat tot dumneavoastra, adica, de pilda, inclusiv o placinta pe care ati savurat-o in timp ce asteptati sa va vina randul la executorul judecatoresc pe care vi l-ati ales sa efectueze executarea
Executor
asandra2004
Am un contract cu un executor judecatoresc care si-a incasat intreagul onorariu, desi nu a recuperat nici o suma de bani. Intrebarea este: Pot sa-l dau in ... (vezi toată discuția)