avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită renuntare la executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

renuntare la executarea silita

BUna,

Daca debitorul imi da toti banii, pot sa renunt la executarea silita? Mai trebuie sa mai platesc ceva daca renunt?(am platit numai un avans).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters174877 , utilizator 13:51, 1 Noiembrie 2010
vorbiti cu executorul ales, oricum restul de bani din onorariu trebuiau achitati de debitor nu de dvs.
Puteti renunta la executarea silita prin nestaruinta ori expresa la executare, si nu veti mai achita nimic .
sa inteleg ca legea nu prevede, executorul hotaraste?
Multumesc!
ideea este ca maine ar trebui sa ne deplasam cu executorul la debitor, si debitorul ne-a spus ca achita debitul si avansul dat de noi executorului, si sa renuntam la dosar.

eu nu vreau sa-i fac un rau, oricum si executorul si-a cam batut joc de noi, de 4 saptamani tot insist sa recuperam...si deaia as vrea sa renunt, daca-mi primesc banutzii inapoi.
debitorul este destul de nostim in cunoasterea realitatii.daca face plata in procedura executarii silite, inseamna ca i s-a infrant rezistenta.Dumneavoastra nu renuntati, ci pur si simplu vi se face o plata; aceasta include desigur inclusiv si toate cheltuielile cu executarea pe care le-ati suportat tot dumneavoastra, adica, de pilda, inclusiv o placinta pe care ati savurat-o in timp ce asteptati sa va vina randul la executorul judecatoresc pe care vi l-ati ales sa efectueze executarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita continuata fara temei auricius auricius Buna ziua. La insistentele unei firme careia ii datorez o suma de bani sunt executat silit pe apartament. Intre timp firma careia ii datorez banii si-a retras ... (vezi toată discuția)
Executor asandra2004 asandra2004 Am un contract cu un executor judecatoresc care si-a incasat intreagul onorariu, desi nu a recuperat nici o suma de bani. Intrebarea este: Pot sa-l dau in ... (vezi toată discuția)
Taxarea cererii pentru încuviinţare oanaportar oanaportar Bună dimineaţa ! - pentru a fi pusă în executare o hotărâre judecătorească de către un executor judecătoresc, trebuie să se ceară la ... (vezi toată discuția)