Am urmatoarea situatie: in timp ce circulam pe o strada din Bucuresti pe banda 1, un sofer parcat pe trotuar a deschis portiera si mi-a spart carcasa la oglinda dreapta. Am completat impreuna constatare amiabila si se pare ca tipul are asigurare la Carpatica.
Intrebarea mea este: e adevarat faptul ca pot sa-mi repar masina pe CASCO-ul meu si CASCO sa-si recupereze banii de la RCA-ul vinovatului? Daca da, care ar fi procedura? Eu nu prea vreau sa am tangente cu Carpatica.
Avantajul apelarii la polita CASCO, va avea ca efect afectarea primei la reinnoire(desi se recupereaza plata de la asiguratorul RCA, se considera dauna gestionata, deci se pierde bonusul/reducerea)
Da se poate repara pe CASCO cu amendamentul ca pierdeti reducerile la reinnoirea politei. La unii asiguratori daca reparatia este sub 1000 lei nu se pierd reducerile, dar v-am spus, depinde de asigurator.
Dauna casco
aasskkyy
Buna ziua.
Anul trecut o autoutilitara a intrat in masina mea.Soferul autoutilitarei fiind vinovat . Am reparat masina pe casco-ul meu deoarece mi-au spus de ... (vezi toată discuția)
Rca si casco
Izike
Poate sa-mi spuna cineva, daca am ambele asigurari si am avut un accident, pe care nu eu am provocat, asiguratorul plateste dupa ambele asigurari, sau raman ... (vezi toată discuția)