avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proprietarii de la ultimul etaj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proprietarii de la ultimul etaj

Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, daca exista o reducere a facturii la incalzire cu 10 % pentru proprietarii de la ultimul etaj. Mentionez ca avem toti repartitoare montate. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:25, 15 Noiembrie 2010
Vedeti aici, spre sfarsitul fisierului exista un tabel unde aveti toate situatiile prevazute pentru valorile factorilor de amplasare

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factori de amplasare si corectie pentru repartitoare cf. 343/2010 Shareban Shareban Buna ziua, Daca cineva a inteles exact ordinul ANRSC nr. 343/13.07.2010, as dori sa ma lamureasca si pe mine cum se selecteaza exact: - factorii de ... (vezi toată discuția)
Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj ... cyan cyan Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj si parter. Cum la sfarsitul anului 2023 va expira termenul limita pentru montarea ... (vezi toată discuția)
Plata energiei termice itosoft itosoft Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 18 apartamente, dintre care 12 au centrala proprie, ceilalti sunt racordate la centrale termice centralizate. Dupa ce se ... (vezi toată discuția)