avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocati vs. Magistrati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocati vs. Magistrati

Cum considerati ?

Sunt Avocatii slab pregatiti si nu pot conduce un proces sau redactacteaza acte juridice defectuoase sau Magistratii nu sunt pregatiti si nu inteleg opiniile sau cererile Avocatilor.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 10:04, 16 Martie 2008
Odata, dupa o astfel de reprezentatie a adversarului, cand mi s-a acordat cuvantul pentru parat am zis doar atat:
Doamna presedinta, sunt un pic nedumerita... Mi-ati acordat cuvantul in replica ori urletul in replica? :D Cred ca se observa ca sunt foarte ragusita si n-am sa pot sa-mi urlu notele scrise, motiv pentru care va rog sa tineti cont de ele la pronuntarea solutiei de respingere a actiunii reclamantului.

Noroc ca n-a amanat pronuntarea si clientul meu a aflat a doua zi ca a castigat, altminteri ma tinea el intr-un urlet, ca bietul om nu pricepea cum de n-am scos eu o vorba in timp ce celalalt urlase din toti rarunchii.
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2008
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca gabriela09 gabriela09 Administrator financiar (patrimoniu )studii superioare intr-o scoala ce reprezinta ca post si in grila de salariu se incadreaza .va multumesc (vezi toată discuția)
Studii superioare la buget camitv camitv Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate transforma postul de ajutor analist programator in economist cu studii superioare si daca da as dori si legea ... (vezi toată discuția)
Promovarea in urma terminarii studiilor superioare Mirela Stinga Mirela Stinga Buna ziua. Sunt angajata a unei institutii de inavatamant din Bucuresti in functia de administrator financiar (cadru didactic auxiliar) cu studii medii treapta ... (vezi toată discuția)