avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Informatie auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Informatie auto

As dorii sa stiu si eu daca se poate in ce conditii pot iesi si circula pe drumurile publice cu o masina a carui proprietar(cetatean roman) a lasato in tara (masina fiind inmatriculata in uniunea europeana) urmand ca la inceputul anului 2011 sa o inmatriculeze in romania.Masina este lasata in grija mea iar proprietarul imi este ruda.Din pacate nu am putut face o procura din cauza sistemului banuiesc si imi este teama sa ies cu ea pe drumurile publice.Precizez ca masina are toate actele la zi(inspectie tehnica,carte verde,rovinieta).Va multumesc anticipat.:">
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:12, 3 Noiembrie 2010
va trebuie procura..o poate face si in tara in care este si o traduceti dvs. in romania
Fara imputernicire nu puteti circula. Imputernicirea se poate face in tara in care lucreaza sau locuieste conform uzantelor din tara respectiva si o poate trimite prin serviciile de curierat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto pupezescu pupezescu Am un autoturism inmatriculat in italia. Proprietarul este cetatean roman. Detin urmatoarele acte:Certificat de inmatriculare, polita de asigurare, certificat ... (vezi toată discuția)
Circulatie auto inmatriculat in ue estreea estreea Salut, Locuiesc in Germania si doresc sa cumpar un autoturism de aici , mentionez ca sotul meu este cetatean UK cu domiciliul stabil in Germania de 40 de ani ... (vezi toată discuția)