avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru pe numele avocatului.urgent...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru pe numele avocatului.urgent...

Buna seara.As vrea sa stiu daca este valabil timbrajul facut de avocatul paratului pentru clientul sau.Mentionez ca la dosar este depusa chitanta platita de avocat pe numele sau nu al clientului,dar cu suma corecta.Fiind in apel as putea sa cer rejudecarea ?
Cel mai recent răspuns: ileanasimona , utilizator 19:44, 1 Noiembrie 2010
Avocatii in general uzeaza aceasta metoda atunci cand platesc din banii lor taxa respectiva , pentru a putea justifica rambursarea ei de catre client.
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2010
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic
este corect.
nu puteti cere rejudecarea pentru acest motiv.
pe ce motiv sa cereti rejudecarea ? important e ca s-a achitat taxa de timbru, ca a platit avocatul, nu intereseaza
pe cei de la judecatorie ii intereseaza dovada achiatarii taxei,nu cine o plateste.

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru in rejudecare kyrrdan kyrrdan Intrebare intrebatoare. Rog frumos, cine stie urgent, dupa ce am platit la fond, apel si recurs zeci de milioane taxe de timbru, s-a casat hotararea din apel ... (vezi toată discuția)
Avocat-nelamuriri dodorel62 dodorel62 am contactat un avocat in urma cu 4 luni pentru a ma reprezenta intr-o actiune iesire din indiviziune.acesta mi-a spus ca trebuie simultan sa introduca si ... (vezi toată discuția)
Taxa de repunere pe rol proces de partaj Lylyca Lylyca In cazul unui proces de partaj inceput in 2005 in care sunt parata, nu stiu daca reclamantul a platit sau nu, taxa de timbru in functie de valoarea masei ... (vezi toată discuția)