avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuzuri procuror si ... comandant politie !!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuzuri procuror si ... comandant politie !!

..O plangere pentru spargerea locuintei ramasa nerezolvata a dus la formularea unei plangeri penale de catre mine pentru abuz in serviciu .
In cursul cercetarilor in dosarul penal , comandantul politiei face afirmatia ca plangerea a fost repartizata unui politist de la politia de proximitate , spre solutionare , contrar competentelor acestuia .
Cu toate ca exista acte la dosar , ,,minunatul procuror '' nu vede ...abuzul si ..incalcarea legii !!
..Unde pot sesiza aceste fapte ??..
...Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:44, 1 Noiembrie 2010
Ptr tupeul atotstiutor , domnule "tutu12" , va invit la o meditatie pe marginea legii 218/2002 ... Aaaa , inca ceva , sa stiti ca inainte de toate , sunt politisti . Plus ca politistii, mai indeplinesc si alte atributii stabilite prin DISPOZITIA COMANDANTULUI UNITATII , da ? :)
Asta ca sa stiti pe viitor , si sa va mai "relaxati" temperamental , intrucat nu v-am raspuns ca sa ma luati "de sus" . Cunosc bine proceduri si atributii politienesti incat mi-am permis sa va ofer raspunsul anterior . Daca nu sunteti multumit de raspuns , il ignori , dar nu mai faceti atacuri la persoana . Plus ca ... se pare ca si procurorul nu va impartasea "cunostintele" in materie de atributii. :)
=D>X-(=D>multumesc !
tutu12 a scris:

...Multumesc !
..Asta stiu , dar vorbesc de ....lucruri palpabile , nu de legislative !
Eu ziceam de ...manariile care le fac intre ei .....!!

Despre ce "lucruri palpabile" vorbiti dvs?
Asta nu e un site de lucru manual - e un site de sfaturi juridice!
Toate sfaturile juridice au la baza texte legale, nu "lucruri palpabile".
Dvs va trebui sa actionati conform sfaturilor
ca ceea ce se spune sa devina "lucruri palpabile".
Daca stati si va mirati si nu faceti nimic din ceea ce legea va
spune sa faceti, atunci mirati-va.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomote infernale- cetatean disperat! mir2006 mir2006 Doamnelor si domnilor, Dupa cateva saptamani, in care am fost si sunt terorizat de zgomotele unei gasti de derbedei, care, in fiecare seara, pana la ore ... (vezi toată discuția)
Politistul de proximitate ContSters299279 ContSters299279 Care sunt atributiile de serviciu ale unui politist de proximitate ? Unde pot gasi informatii complete pe internet ? Va multumesc anticipat pentru raspuns . (vezi toată discuția)
Plangere penala contra unui politist ConstantinNASTA ConstantinNASTA Vă rog să mă luminaţi: împotriva actelor de cercetare penală efectuate defectuos de către un politist, din punctul dvs de vedere este mai bine să-i ... (vezi toată discuția)