Buna ziua!
Am sa incep intrebandu -va daca se mai poate anula un contract de vanzare-cumparare!
Bunica mea este in proces cu nepotul ei pentru anularea unui contract de vanzare-cumparare facut prin notariat dar fara stirea ei(el i-a spus ca este o imputernicire pentru renovarea casei).Bunica nu a realizat ca si-a vandut propria casa pe care trebuie sa o paraseasca acum!Cand a aflat ca si-a vandut acsa bunica a facut apel la instanta,insa pana acum se pare ca tot el va castiga,deoarece actul a fost facut de catre un notar(aranjat,pentru ca titlul de proprietate asupra imobilului nu era pe numele bunicii,si ea nu avea certificat de mostenitor).
In mare v-am spus cam cum e problema,avocatul bunicii spune ca ar fi sanse dar,cred ca e in zadar pentru ca pana acum nu a avut nici o infatisare la care sa iasa bine,cat de cat,ba chiar s-a cerut schimbarea judecatorului pe motive personale!De aceea am am apelat la dumneavoastra,sa ma lamuriti daca se mai poate face ceva sau nu!
Va multumesc!
Nu stiu ce sa va spun,noi avem doar extrasele de inainte de vanzare si dupa vanzare cand apare pe noul proprietar! Probabil ca s-au facut atunci inainte de vanzare toate actele.Eu locuiesc in Severin si bunica mea in Constanta,asa ca pana sa intervin s-au intamplat multe! Eu nu am vazut actele pe care le are el! Stiu doar ce mi-a spus avocatul,si actele pe care le-am avut noi! Toate actele care au stat la baza contractului sunt la notar,bunica nu are decat contractul!
Sper sa intelegeti ! Va multumesc!