avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ferma porci mistreti
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ferma porci mistreti

Ce autorizatie este necesara pentru cresterea porcilor mistreti intr-o gospodarie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 09:30, 11 Noiembrie 2010
Eventual de gradina zoologica. Nu cred ca cineva a prevazut asta.
Intrebati la DSV si AJVPS
Luati legatura cu primaria si cu Directia Sanitar Veterinara de care depinde localitatea in care doriti sa faceti aceasta activitate
nu iti trebuie autorizatie pt. asa ceva pt. ca nu este permis de lege sa cresti animale salbatice in captivitate, in rezervatii naturale este altceva dar in gospodarie nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creșterea unui număr mai mare de porci în gospodarie Angelescu lilica Angelescu lilica Daca exista o norma sau regulament sa cresti mai multi porci intr-o gospodarie (cati porci ai voie sa cresti )daca ,e nevoie de autorizatie Unde ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Autorizare masura 112 madara madara Buna ziua! In cazul in care depun un proiect pe masura 112 si ma oblig sa cresc la numarul de UDE prin cresterea numarului de animale(porci, gaini ouatoare) ... (vezi toată discuția)
Accidente de masina / porci mistreti Florentina Neagu Florentina Neagu Buna ziua, Pe drumul pe care mergem zilnic spre serviciu, este o zona unde s.au intamplat mai mult accidente de masina din cauza porcilor mistreti care ies ... (vezi toată discuția)