Daca exista o norma sau regulament sa cresti mai multi porci intr-o gospodarie (cati porci ai voie sa cresti )daca ,e nevoie de autorizatie Unde ar trebui sa ma adresez pt a ma ajuta.Vecinul meu are mai multi porci 4-6 sau mai multi ca are si scroafe fatate,mirosul,zgomotul,sobolanii si faptul ca are construit cotetul cam la 1 metru de linia de hotar.Unde ar trebui sa ma adresez,cazul e in jud.Buzau.Multumesc
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica, Agentia teritoriala de mediu si Directia judeteana sanitar-veterinara, primariei, cu nr. de inregistrare/ data pentru poluare, amplasare cotete langa gardul dvs., zgomot, existenta sobolanilor, etc. Sesizarea se poate depune prin posta, cu confirmare de primire.
Bunà ziua daca vecinul creste porumbei si a contruit la un metru de hotarul meu o cladire pentru porumbei unde il pot reclama deoarece porumbei lui stau pe casa mea si fac galagie non stop
Trebuia sa deschideti o discutie noua.
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica, Agentia teritoriala de mediu si Directia judeteana sanitar-veterinara, primariei, cu nr. de inregistrare/data pentru amplasare cotet langa gardul dvs., zgomot, mizerie, etc. Sesizarea se poate depune prin posta, cu confirmare de primire.