avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... anvelope iarna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

anvelope iarna

cine imi poate spune care este legea in care este stipulat ca trebuie folosite anvelope de iarna . multumesc !
Cel mai recent răspuns: andrale , utilizator 21:44, 1 Noiembrie 2010
Deocamdata e doar un proiect legislativ privind modificarea regulamentului de circulatie pe drumurile publice, dar care probabil se va concretiza.
Obligatia la care faceti referire a fost vehiculata ca noua reglementare parte din modificarile survenite la codul rutier,care pentru moment inca nu a fost promulgata
multumesc frumos ! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anvelope iarna mirceaione mirceaione nicaieri n-am gasit publicata oug privind anvelopele de iarna, nici macar numarul ei, ca s-o pot cauta mai bine. cred ca de-aia nu se respecta legile in tara ... (vezi toată discuția)
Anvelope de iarna vrobu vrobu Este adevarat ca nu poti fi amendat decat daca blochezi circulatia pe carosabil acoperit cu zapada sau polei si nu ai anvelope de iarna ? Daca circul pe ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea echiparii cu anvelope de iarna miki_M miki_M Buna ziua! Stie cineva care este cadrul legal pentru obligativitatea echiparii autoturismului cu anvelope de iarna incepand cu 01 noiembrie pana la 01 martie ... (vezi toată discuția)