avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum scap de bunurile altei pers aflate in custodia mea?
Discuție deschisă în Executare silită

cum scap de bunurile altei pers aflate in custodia mea?

In 2008, dupa evacuarea silita a fostului sot din apartament mi-au ramas in custodie bunurile lui mobile, care sunt in prezent tot in custodia mea. L-am notificat cu privire la ridicarea acestora si nu a venit sa si le ia, motivand ca nu are unde sa le duca. O camera din imobilul meu este ocupata cu aceste bunuri, impiedicandu-ma sa ma folosesc in intregime de imobil.
Intrebare: Exista o modalitate legala sa scap de acestea? Cum trebuie sa procedez astfel incat sa nu fie costuri prea mari (daca se poate deloc)?
Cel mai recent răspuns: aid235 , utilizator 23:43, 1 Noiembrie 2010
Contactati personal proprietarul bunurilor ,precizati interesul dvs de eliberare a spatiului si conveniti modalitatea de materializare
In raport de costuri transport ,suportati dvs c/v pana la proprietarul de drept
Aveti si varianta a notifica proprietarul bunurilor,cu termen concret obligatia ridicarii acestora cu scopul eliberarii spatiului.
L-am notificat cu termen concret. A trecut un an de la expirarea termenului si nu si le-a ridicat. Daca i le duc in fata blocului, pe cheltuiala mea, cum pot dovedi ca i le-am restituit, daca el nu recunoaste acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua aș avea o întrebare la data executării silite din ... Cami88 Cami88 Bună ziua Aș avea o întrebare La data executării silite din imobil (depășirea termenului de predare a locuinței prevăzut in contractul de vânzare ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunuri mobile danyelama danyelama In speranta ca am postat subiectul unde trebuia va adresez urmatoarea rugaminte. Pe scurt in noiembrie 2007 am incheiat un act de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Resposabilitatea custodelui-speta gabi33 gabi33 Dupa o evacuare silita raman in imobil bunuri consemnate in proc verb de executor,in custodia adjudecatarului.Dupa 2 luni adjudecatarul o notifica prin ... (vezi toată discuția)