In 2008, dupa evacuarea silita a fostului sot din apartament mi-au ramas in custodie bunurile lui mobile, care sunt in prezent tot in custodia mea. L-am notificat cu privire la ridicarea acestora si nu a venit sa si le ia, motivand ca nu are unde sa le duca. O camera din imobilul meu este ocupata cu aceste bunuri, impiedicandu-ma sa ma folosesc in intregime de imobil.
Intrebare: Exista o modalitate legala sa scap de acestea? Cum trebuie sa procedez astfel incat sa nu fie costuri prea mari (daca se poate deloc)?
Contactati personal proprietarul bunurilor ,precizati interesul dvs de eliberare a spatiului si conveniti modalitatea de materializare
In raport de costuri transport ,suportati dvs c/v pana la proprietarul de drept
Aveti si varianta a notifica proprietarul bunurilor,cu termen concret obligatia ridicarii acestora cu scopul eliberarii spatiului.
L-am notificat cu termen concret. A trecut un an de la expirarea termenului si nu si le-a ridicat. Daca i le duc in fata blocului, pe cheltuiala mea, cum pot dovedi ca i le-am restituit, daca el nu recunoaste acest lucru?