Bună ziua Aș avea o întrebare La data executării silite din imobil (depășirea termenului de predare a locuinței prevăzut in contractul de vânzare care prevedea și ca locuința să fie eliberată de toate bunurile mobile ale vânzătorilor) s-a încheiat un proces verbal cu bunurile mobile. etc care au rămas în casă având termen două săptămâni ca să le ridic. Nu am reușit să duc totul. Un avocat m-a sfătuit să trimit notificare proprietarului după care instanța. Eu Nu doresc un proces. Astfel bunurile rămase în imobil sunt la cheremul proprietarului considerându-se a fi abandonate, eventual poate să le arunce/ distruge pe cheltuiala lui și să îmi ceară despăgubiri conform clauzelor din contractul de vânzare? Menționez că nu am semnat nici un proces verbal de ridicare a bunurilor, nici acelor câteva pe care le-am dus. Vă mulțumesc
Dumneavoastra sunteti partea interesata sa preluati bunurile mobile? care este situatia, proprietarul nu va lasa sa intrati in casa in vederea ridicarii acestora? proprietarul nu poate arunca bunurile cat timp exista procesul-verbal in care acestea sunt mentionate insa, proprietarul poate proceda la consemnarea bunurilor la dispozitia dumneavoastra.