avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Aș avea o întrebare La data executării ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Aș avea o întrebare La data executării silite din ...

Bună ziua Aș avea o întrebare La data executării silite din imobil (depășirea termenului de predare a locuinței prevăzut in contractul de vânzare care prevedea și ca locuința să fie eliberată de toate bunurile mobile ale vânzătorilor) s-a încheiat un proces verbal cu bunurile mobile. etc care au rămas în casă având termen două săptămâni ca să le ridic. Nu am reușit să duc totul. Un avocat m-a sfătuit să trimit notificare proprietarului după care instanța. Eu Nu doresc un proces. Astfel bunurile rămase în imobil sunt la cheremul proprietarului considerându-se a fi abandonate, eventual poate să le arunce/ distruge pe cheltuiala lui și să îmi ceară despăgubiri conform clauzelor din contractul de vânzare? Menționez că nu am semnat nici un proces verbal de ridicare a bunurilor, nici acelor câteva pe care le-am dus. Vă mulțumesc
Dumneavoastra sunteti partea interesata sa preluati bunurile mobile? care este situatia, proprietarul nu va lasa sa intrati in casa in vederea ridicarii acestora? proprietarul nu poate arunca bunurile cat timp exista procesul-verbal in care acestea sunt mentionate insa, proprietarul poate proceda la consemnarea bunurilor la dispozitia dumneavoastra.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bunuri mobile danyelama danyelama In speranta ca am postat subiectul unde trebuia va adresez urmatoarea rugaminte. Pe scurt in noiembrie 2007 am incheiat un act de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Bunuri neridicate din imobil executat silit paunescusorin paunescusorin in urma dobamdirii (adjudecarii) unui imobil achizitionat la licitatie,si dupa ce sa procedat la evacuare fortata de catre executor cu poloitie etc, bunurile ... (vezi toată discuția)
Debarasare mobila si lucruri ramase de la fostul proprietar Seb O Seb O Buna ziua, Am cumparat un apartament si prin contract proprietarul a avut la dispozitie un termen de 45 zile pentru a il elibera de bunuri mobile. Cele 45 ... (vezi toată discuția)