avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate anulat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate anulat

Am o problema in legatura cu anularea unui titlu de proprietate.
Avem un titlu de proprietate emis pentru diferite terenuri, in total de 3 ha. Am ajuns in fata instantei din cauza unui teren de 1800 m2 revendicat de vecin, inclus in titlul nostru de proprietate. Instanta de fond a admis cererea vecinului, de a anula titlul fara a tine cont de faptul ca in titlul de proprietate respectiv exista si alte terenuri in afara celui in litigiu.
Am formulat recurs, iar instanta de apel a respins acest recurs, deci am ramas cu titlul de proprietate anulat nu partial, ci in intregime chiar daca contine si alte terenuri in afara celui in litigiu. Decizia este definitiva si irevocabila.
As dori sa aflu daca pot sa solicit emitera unui alt titlu, sau se poate rectifica cel existent?
Chiar nu stiu care este solutia, dar nu pot sa cred ca terenurile noastre se pot pierde, din cauza ca un titlu a fost anulat total si nu partial.
As fi foarte recunoscatoare daca m-ar putea ajuta cineva.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 20:01, 7 Februarie 2008
sofia77 a scris:

Am formulat recurs, iar instanta de apel a respins acest recurs,

Apelul si recursul sunt doua povesti diferite... Daca le-ncurcati si pe astea, e limpede ca n-o sa reusiti sa ne povestiti aici situatia dvs. Mergeti la un avocat. Mai sunt cai extraordinarea de atac - revizuire, de pilda, pentru motivul ca instanta a dat mai mult decat s-a cerut (daca asa o fi cum ziceti). Avocat ati avut?
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2008
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Mihut Nicolae Mihut Nicolae Ce se intampla daca terenurile inscrise si aprobate in anexa 2a (in cazul meu in suprafata totala de 6,02 ha) nu corespund cu suprafetele inscrise in Procesul ... (vezi toată discuția)
Actiune de revendicare imobiliare sau altfel de actiune? Imparatul Imparatul Detin in proprietate o suprafata de teren, cumparata prin metode forte incalcite si problematice de la sotia (mama mea vitrega) a tatalui meu. A facut un ... (vezi toată discuția)
Teren agricol revendicare lege 18, uzucapiune macsimelena macsimelena Buna ziua.Va relatez cat pot de succint urmatoarea situatie in care ne aflam cu rugamintea de a primi cateva sfaturi pertinente. Iata despre ce este vorba: ... (vezi toată discuția)