avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce se poate face daca BANCA nu elibereaza un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce se poate face daca BANCA nu elibereaza un contract???

BUNA ZIUA,ce pot face daca BANCA nu a eliberat un ACT ADITIONAL la contrat in 2008??Doresc sa depun o reclamatie la ANPC si nu stiu ce lege prevede eliberarea in doua exemplare in ziua semnari, am intrat in posesia acestui act in data de 25-10-2010 fara stampila de inregistrare si fara numar de iesire la cerea scrisa de mine, cu stima si multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2010
NICU LUCAN, utilizator

Alte discuții în legătură

Sfaturi in semnarea actului aditional la bcr simonanicoletapopescu simonanicoletapopescu Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare a creditului... mi_simonet mi_simonet Astazi am fost chemata sa semnez actul aditional la contratul de credit initial cf ord 50/2010. In acest act aditional exista in continuare \"comisionul de ... (vezi toată discuția)
Act aditional cf. oug50/2010 kla2007 kla2007 buna ziua Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in cazul in care am primit de la banca o adresa precum ca trebuie sa ma duc la sucursala BRD unde am ... (vezi toată discuția)