avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua,

Am gasit in casa care am primit-o ca mostenire de la unchiul meu un titlu de proprietate asupra unui teren intravilan de 2h in comuna natala a lui. Unchiul este decedat iar alte rude de grad mai apropriat decat mine nu are. Cum as putea sa intru in posesia terenului si ce trebuie sa fac?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:47, 2 Noiembrie 2010
Mergeti la notar si dezbateti succesiunea in urma unchiului , si duceti si acel titlu .
Din ce an este titlul? Pentru ca daca este de la reforma agrara din 1921-1923, terenul in cauza trebuia revendicat in baza legii 18/1991, cu modificarile ulterioare...
Buna seara,

Foaia titlului de proprietate are scris in colturi '1991' dar semnaturile Prefectului, Secretarului si a celorlalti doi Directori (directia generala pentru agricultura si alimentatie, oficiulsi organizarea teritoriului) sunt in data de august 2001.

Ce imi recomandati sa fac? daca puteti sa imi spuneti pasii.
Multumesc.
prodiamant a scris:

Mergeti la notar si dezbateti succesiunea in urma unchiului , si duceti si acel titlu .

Stiti cumva cam cat ar costa acest lucru?

Multumesc
sa mergeti la notariat si sa dezbateti succesiunea privind acest teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar titlu de proprietate pe un teren aflat inscris in cartea funciara din 1988? dania_992001 dania_992001 Buna seara. In 1988 s-a inscris in cartea funciara dreptul de proprietate asupra casei+gradinii de la tara a mamei mele si a unchiului meu. In 1994 cand a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dețin un titlu definitiv de proprietate, a bunicului ... sedaxi sedaxi Bună ziua! Dețin un titlu definitiv de proprietate, a bunicului meu, de la reforma agrară din 1921. Eu, ca moștenitor nu l-am revendicat niciodată. ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire dupa 23 ani si revendicarea unui teren dupa 29 ani Gisela Eremia Gisela Eremia Titlu/Subiect: succesiune mostenire M-ar mai interesa sa stiu daca mai am dreptul la mostenire in calitate de nepoata daca nu am deschis sucesiune dupa la 6 ... (vezi toată discuția)