avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Dețin un titlu definitiv de proprietate, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Dețin un titlu definitiv de proprietate, a bunicului ...

Bună ziua!
Dețin un titlu definitiv de proprietate, a bunicului meu, de la reforma agrară din 1921. Eu, ca moștenitor nu l-am revendicat niciodată. Întrebarea este: acest titlul mai are vreo valoare astăzi?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Av. Andreea J. , utilizator 20:58, 4 Septembrie 2024
Buna ziua, in situatia in care aveti un titlu definitiv de proprietate, dreptul de proprietate nu piere prin neuz (cu exceptia uzucapiunii de 30 de ani), insa este o problema delicata care ar trebui discutata cu documentatia concreta pe masa cu un avocat, pentru a nu efectua demersuri fara o finalitate certa.
Vă mulțumesc din suflet pentru răspuns. Așa voi proceda!
Vă trimit cele mai frumoase gânduri!
Cu drag! O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate adhishor adhishor Buna ziua, Am gasit in casa care am primit-o ca mostenire de la unchiul meu un titlu de proprietate asupra unui teren intravilan de 2h in comuna natala a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dorudeacricky dorudeacricky subiectul este un teren de 30 ari de sub luciu de apa....cum as putea obtine titlul de proprietate...am inteles ca ar fi o sansa la prefectura la arhivele ... (vezi toată discuția)
Revendicare Gisela Eremia Gisela Eremia Buna ziua as avea o intrebare si v-as fi foarte recunoscatoare pentru raspunsul dumneawoastra. Am mai postat aici aceasta intrebare insa de fiecare data am ... (vezi toată discuția)