avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dilema la executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

dilema la executarea silita

am o hotarare judecatoreasca in care primarul in calitate de presedinte al comisiei de fond funciar a fost condamnat la plata unor daune cominatorii pentru neexecutarea altei hotarari. Cine plateste daunele? Primarul ca persoana fizica sau Primaria? Executorul a facut somatie catre Primar la primarie dar un judecator la primul termen in contestatia la executare i-a cerut primarului sa-si angajeze avocat ca il priveste ca persoana fizica. Sunt in mare dilema cine va face plata.
Cel mai recent răspuns: emasimplu , utilizator 23:48, 15 Octombrie 2009
Instanta poate acorda un termen pentru lipsa de aparare in vederea angajarii unui aparator.
Daca Primarul a fost obligat la plata unor daune cominatorii pentru neexecutarea altei hotarari atunci el va plati.
stfndumi a scris:

primarul .......a fost condamnat la plata unor daune cominatorii Cine plateste daunele?

Pai, cine ziceti ca plateste? Vi se pare ca judecatorul s-a referit la femeia de servici din Primarie?
Somatia executorului e gresita.
eu ma bucur sa plateasca primarul, dar atunci de ce s-a facut somatia pe adresa primariei si nu s-a cerut adresa de domiciliu a primarului( primarul sect.4 D-nul Adrian Inimaroiu)?
stfndumi a scris:

Sunt in mare dilema cine va face plata.

Primarul trebuie sa faca plata.
stfndumi a scris:

eu ma bucur sa plateasca primarul, dar atunci de ce s-a facut somatia pe adresa primariei si nu s-a cerut adresa de domiciliu a primarului( primarul sect.4 D-nul Adrian Inimaroiu)?

Este posibil ca primarul sa fi cerut ca toate actele de procedura sa i se comunice pe adresa primariei. Multe instante din tara procedeaza asa. Trimit somatii de plata pentru primari pe adresa primariilor.

Alte discuții în legătură

Dilema la executarea silita stfndumi stfndumi am o hotarare judecatoreasca in care primarul in calitate de presedinte al comisiei de fond funciar a fost condamnat la plata unor daune cominatorii pentru ... (vezi toată discuția)
Contestare la executare zugravu catalin zugravu catalin sant angajatul unei primarii si am urmatoarea problema -pe primarie a venit o somatie de plata si ulterior o executare silita de la un birou executor ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii justinn justinn Buna seara, am si eu o nelamurire: Am o hotarare judecatoreasca irevocabila de punere in posesie prin care mi s-a reconstituit dreptul de propietate asupra ... (vezi toată discuția)