avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INTREBARE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INTREBARE

CE SE INTAMPLA DACA IN HOTARAREA JUDECATOREASCA VENITA LA FINALUL DIVORTULUI...DUPA 3 LUNI DE LA FINALIZARE MI-A AJUNS SI MIE IN FINAL... NU SCRIE NIMIC DESPRE PROGRAMUL DE VIZITARE?RAMANE LA ATITUDINEA MEA CAND VREAU SA-I DAU VOIE SA-L VIZITEZE PE COPIL?
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2008
lexyaly, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 10:13, 8 Februarie 2008
ati cerut sa se stabileasca un program de vizitare al copilului?
Nu scrie nimic pentru ca nu s-a cerut program de vizitare. Si judecatorul nu-l stabileste cu de la sine putere. Legea pleaca de la premiza ca parintii sunt oameni si judeca singuri in interesul copilului pe care l-au facut si care ar trebui sa pastreze legaturi cu ambii lui parinti. Daca nu, urmeaza si stabilirea programului de vizitare... Adica (scuzati-ma) dar "cand vreau" asta ar trebui sa sune mai frumos "cand ne-am inteles ca e mai bine"...
EU AM CERUT PROGRAM DE VIZITARE... PROBLEMA E CA EU SI COPILUL SUNTEM IN BARLAD IAR TATAL IN BUCURESTI..."CAND VREAU" ACESTA AR FI TB SA SUNE MAI MULT CAND AVEM TIMP SA AJUNGEM IN BUCURESTI PT CA TATAL DE 1 AN S-A DEPLASAT O SINGURA DATA SA VADA BAIATUL IN BARLAD...IN SCHIMB SUNA DACA POT SA-L DUC EU IN BUCURESTI SA-L VADA SI BUNICII....
Va rog sa nu mai scrieti cu litete mari ca sunt greu de citit.

Si, ca sa pricep. Dvs sunteti mama careia i-a fost incredintat copilul. Pai atunci nu dvs. trebuia sa cereti program de vizitare, ci tatal.
De putut sa-l duceti la Bucuresti la bunici, puteti de cate ori va lasa ...punga (ca nu-i chiar ieftin) si timpul. Totul e sa vreti.
Iar tatal de asemenea, poate si el sa vina la Barlad cand poate, cand i-e drag sa-si vada copilul...etc
Adica, lucrurile au ramas la mica intelegere.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2008
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonă buna.daca as avea nevoie de o persoana care sa stea cu ... Zifrumoasa Zifrumoasa Bonă Buna.daca as avea nevoie de o persoana care sa stea cu micutul meu contra cost dupa camin (16.30-22.00)doua saptamani pe luna, ar exista vreo ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara/drept vizita lexyaly lexyaly Am divortat de un an si aproape 2,copilul ramanand in custodia mea dar pe hotararea judecatoreasca nu s-a pus un program de vizita pt tata,ci doar pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si dreptul de vizita al minorului liviumarsa liviumarsa cum se calculeaza pensia alimentara la un militar,daca se ia in calcul si norma de hrana?si daca prin vizita minorului nu se intalege si preluarea acestuia la ... (vezi toată discuția)