CE SE INTAMPLA DACA IN HOTARAREA JUDECATOREASCA VENITA LA FINALUL DIVORTULUI...DUPA 3 LUNI DE LA FINALIZARE MI-A AJUNS SI MIE IN FINAL... NU SCRIE NIMIC DESPRE PROGRAMUL DE VIZITARE?RAMANE LA ATITUDINEA MEA CAND VREAU SA-I DAU VOIE SA-L VIZITEZE PE COPIL?
Nu scrie nimic pentru ca nu s-a cerut program de vizitare. Si judecatorul nu-l stabileste cu de la sine putere. Legea pleaca de la premiza ca parintii sunt oameni si judeca singuri in interesul copilului pe care l-au facut si care ar trebui sa pastreze legaturi cu ambii lui parinti. Daca nu, urmeaza si stabilirea programului de vizitare... Adica (scuzati-ma) dar "cand vreau" asta ar trebui sa sune mai frumos "cand ne-am inteles ca e mai bine"...
EU AM CERUT PROGRAM DE VIZITARE... PROBLEMA E CA EU SI COPILUL SUNTEM IN BARLAD IAR TATAL IN BUCURESTI..."CAND VREAU" ACESTA AR FI TB SA SUNE MAI MULT CAND AVEM TIMP SA AJUNGEM IN BUCURESTI PT CA TATAL DE 1 AN S-A DEPLASAT O SINGURA DATA SA VADA BAIATUL IN BARLAD...IN SCHIMB SUNA DACA POT SA-L DUC EU IN BUCURESTI SA-L VADA SI BUNICII....
Va rog sa nu mai scrieti cu litete mari ca sunt greu de citit.
Si, ca sa pricep. Dvs sunteti mama careia i-a fost incredintat copilul. Pai atunci nu dvs. trebuia sa cereti program de vizitare, ci tatal.
De putut sa-l duceti la Bucuresti la bunici, puteti de cate ori va lasa ...punga (ca nu-i chiar ieftin) si timpul. Totul e sa vreti.
Iar tatal de asemenea, poate si el sa vina la Barlad cand poate, cand i-e drag sa-si vada copilul...etc
Adica, lucrurile au ramas la mica intelegere.