avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim pe durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim pe durata determinata

As vrea sa stiu daca pot schimba incadrarea unui cim pe durata determinata incheiat cf art.81 (a) 82 (2) din CM (2)"În cazul în care contractul individual de muncă pe durată determinată este încheiat pentru a înlocui un salariat al cărui contract individual de muncă este suspendat, durata contractului va expira la momentul încetării motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de muncă al salariatului titular"., avand in vedere ca salariatul temporar nu are decat 3 luni de la incadrare dar s-a dovedit deosebit de efricient in munca.
Mentionez ca la nivelul entitatii din care face parte respectivul, anterior revenirii titularului de post, se solicitase conducerii, suplimentarea unui post (durata nedeterminata) avand in vedere cresterea volumului de lucrari la nivelul compartimentului respectiv (impuse de schimbarea legislatiei In domeniu).
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 17:02, 2 Noiembrie 2010
creati un nou post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe durata determinata anne_david anne_david Buna ziua, Am un salariat incadrat cu CIM pe durata determinata. Contractul initial de 3 luni si 2 prelungiri de cate 3 respectiv 2 luni. Ii pot face un nou ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic medicinamuncii medicinamuncii Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema. Sunt in concediu de crestere a copilului din data de 15.03.2009 pana in 09.02.2011, ... (vezi toată discuția)
Codul muncii Cosmi7 Cosmi7 Vă rog să mă ajutaţi cu o informaţie privitor la baza legală ( înainte de ultima modificare a Codului Muncii - 01.05.2011) ce costituie obligativitatea ... (vezi toată discuția)