avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptu de autor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptu de autor

am un bar si merge doar tv ca aparat pt. muzica ambientala ,taxa pt dreptu de autor nu e inclusa in abonamentul tv care se regaseste in factura de curent?a venit un nene de la ADA anul trecut si de atunci nu a mai venit ,si au venit direct cei de la economic,, serviciu combaterea fraudelor" cu amenintare ca e infractiune. un sfat va rog
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 17:07, 2 Noiembrie 2010
Nu aveti cum sa scapati de amenda, eu va sfatuiesc sa va intelegeti cu politia economica ca nu a-ti fost constient de acest fapt pentru a reduce amenda. Acest lucru se intampla destul de des si nu va sfatuiesc sa va duce-ti cu un avocat doar sa va sfatuiti cu unul ca sa nu le lasa-ti impresia ca a-ti facut-o cu rea credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica ambientala ong Mimi60 Mimi60 Buna! Datele problemei : Un ONG care are activitate economica, respectiv 2 magazine si in care sta deschis un radio. A venit cineva de la UCMR-ADA si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)