avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Muzica ambientala ONG
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Muzica ambientala ONG

Buna! Datele problemei : Un ONG care are activitate economica, respectiv 2 magazine si in care sta deschis un radio. A venit cineva de la UCMR-ADA si a zis ca nu conteaza ca este muzica de la rodio, casete, CD-uri, pentru ca trebuie platita o taxa/ mp de magazin in care se asculta muzica. Pe vremea cand se platea taxa radio-tv, ONG-urile nu plateau aceasta taxa. Stie cineva care-i legea pt aceasta situatie si daca sunt vreun fel de exceptii? Stiu ca taxa radio-tv nu este acelasi lucru cu taxa pe muzica ambientala, dar intreb daca sunt exceptii. Multumesc!!
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
Mimi60, utilizator

Alte discuții în legătură

Uniunea compozitorilor si muzicologilor romani danairimies73 danairimies73 Detin un bar,in care ascult doar posturi de radio si tv.Nu am nici un CD si nici o caseta sau altceva de genul asta. Mi se cere sa achit taxa pentru UCMR. Nu ... (vezi toată discuția)
Licenþã pentru muzicã ambientalã - ucmr-ada alina_vi alina_vi Un restaurant unde se aude muzica de la un simplu radio sau eventual muzica ambientala de pe CD, trebuie sa solicite de la UCMR ADA si Licenta neexclusiva a ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)