avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Licenþã pentru muzicã ambientalã - UCMR-ADA
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Licenþã pentru muzicã ambientalã - UCMR-ADA

Un restaurant unde se aude muzica de la un simplu radio sau eventual muzica ambientala de pe CD, trebuie sa solicite de la UCMR ADA si Licenta neexclusiva a utilizarii operelor muzicale in scop ambiental?? Mentionez ca acestia au trimis o notificare in acest sens, insa eu nu cred ca mi se pot aplica prevederile legi 8/1996, numai pentru ca se asculta muzica in surdina in restaurant. Mentionez ca taxa radio o platesc, precum si cablu TV. CE trebuie sa fac? Sa inchei aceasta licenta?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:45, 15 Decembrie 2011
Acest articol va va lamuri pe deplin:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licență muzică ambientală ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Plata pentru muzica ambientala pisy007 pisy007 Ca patron de restaurant la cate si care sunt institutiile la care trebuie sa platesc daca difuzez muzica ambientala (numai de la radio)? Va multumesc. (vezi toată discuția)