avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatoria cu un cetatean indian
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatoria cu un cetatean indian

Buna ziua.

Prietenul meu este cetatean indian si am dori sa ne casatorim in vara lui 2011 in India. Problema mea este ca nu stiu pentru ce viza sa aplic astfel incat sa pot ramane in India dupa casatorie si sa nu fiu obligata sa fac mai multe drumuri Romania-India.
Daca nu se poate sa fac doar calatoria dus catre India, ar exista posibilitatea sa plec cu o viza turistica, sa ma casatoresc acolo si sa revin in Romania pentru a-mi modifica actele, inclusiv si viza? Si pentru ce viza sa optez a doua oara astfel incat sa reduc din birocratie si din drumurile cu avionul dus-intors intre cele doua state.
Deasemenea, am inteles ca viza poate fi refuzata de catre ambasada. Imi puteti spune care sunt motivele pentru care aceasta viza mi-ar putea fi refuzata mie? Conteaza ceea ce completez pe formularul cu care aplic la ambasada? Imi puteti da sfaturi in ceea ce priveste acest aspect?
Va multumesc si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 20:47, 31 Mai 2011
Nu trebuie sa existe un motiv de refuzare a vizei, fiecare stat poate refuza o viza de intrare fara motivare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria mixta simonaurdea simonaurdea :(Buna ziua, as dori daca se poate sa ma indrumati si pe mine cu actele necesare asupra casatoriei cu un cetatean indian.De-abia am inceput sa facem actele si ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza pentru cetatean indian malinaileanab malinaileanab Buna ziua, As dori sa aflu cum poate sotul meu,cetatean indian,sa obtina o viza de scurta sedere in Romania pentru a merge impreuna de sarbatori la parintii ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean indian maitreyiro maitreyiro buna ziua, sunt cetatean roman si as dori sa ma casatoresc cu un cetatean indian. Singura noastra problema (deocamdata) este affidavit-ul. Suntem trimisi de ... (vezi toată discuția)