avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria mixta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria mixta

:(Buna ziua, as dori daca se poate sa ma indrumati si pe mine cu actele necesare asupra casatoriei cu un cetatean indian.De-abia am inceput sa facem actele si prea mult ajutor nu am, prin urmare nu ma descurc.Doresc sa specific ca sunt divortata .
Va rog sa ma indrumati ce acte am nevoie
Cel mai recent răspuns: simonaurdea , utilizator 19:35, 4 Septembrie 2012
Doriti sa va casatoriti in Romania sau in India?
in India , el este din Gujarat
Pentru ca subiectul casatoriei intre un cetatean roman si unul indian s-a mai discutat pe forum in mod detaliat, va recomand sa cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
Da am citit , am sa-mi iau notite :) ..dar ce vreau sa va interb este daca ma voi duce in India cu turist visa , cum trebuie sa dovedesc la ambasada ca am rezervare la hotel ? Adica pot sa-mi fac booking online si ei sa-mi trimita in e-mail vreun document care am sa-l printez ?? Asupra biletului de avion stiu ca va trebui dus-intors ,cred ca-l voi cumpara in ziua cand sunt gata toate documentele si mai trebuie viza ..sau exista alta optiune de a demonstra ambasadei ?? Va rog daca puteti sa-mi raspundeti la aceste intrebari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casatorie romanca cu cetatean indian in india mihaelasdf mihaelasdf Buna, vreau sa ma casatoresc in India cu un cetatean indian, dar nu la ambasada ci la el in oras. Ce acte sunt necesare? Trebuie sa-mi trimita el ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean indian GeorgianaK GeorgianaK Buna ziua. Prietenul meu este cetatean indian si am dori sa ne casatorim in vara lui 2011 in India. Problema mea este ca nu stiu pentru ce viza sa aplic ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian,in india yo44 yo44 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva,poate din experienta,sau poate ca stie carei autoritati romane sau indiene sa ma adresez.Eu sunt cetatean roman si doresc ... (vezi toată discuția)