avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim

cum pot sa inchei cim al unui angajat de care nu sunt multumit, dar care nu vrea sa plece prin acordul partilor.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:48, 3 Noiembrie 2010
Cred ca vreti sa spuneti " sa incetez"
In ce sens nu sunteti multumit? Trebuie sa detaliati. In situatia in care nu-si indeplineste atributiile de serviciu - daca acesta este motivul nemultumirii dvs. - sau si le indeplineste in mod necorespunzator, defectuos, aveti dreptul de a aplica sanctiuni disciplinare, chiar si desfacerea disciplinara a contractului individual de munca. Insa, in mod obligatoriu, trebuie sa tineti cont de dispozitiile art. 263 - 268 din Codul muncii.
De asemenea, contractul individual de munca, poate inceta in perioada de proba a salariatului printr-o notificare.
~ Conținut șters la cerere ~
salariatului i s-a facut direct cim pe perioada determinata de 3 luni, dar nu se specifica niciunde nici o perioada de proda.
Perioada de proba se precizeaza in contractul individual de munca. Contractul de munca incheiat pe durata determinata, inceteaza de drept la expirarea perioadei pentru care a fost incheiat, conform art. 56 lit. j din Codul muncii.

Alte discuții în legătură

Este posibila desfacerea contractului de munca individual pe perioada nedeterminata popescuion65@yahoo.com popescuion65@yahoo.com Sunt asistenta medicala la medic de familie. As dori sa stiu daca este posibil (legal) ca la intoarcerea din concediul de crestere a copilului in virsta de ... (vezi toată discuția)
Dilema!ajutor! daniela20 daniela20 In cazul in care am dat preavizul de somaj si am desfintat postul si s-a terminat preavizul dar totusi am nevoie de acel post cum procedez?Daca o sa chem ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil mmalex07 mmalex07 buna ziua peste o luna mi se termina concediul crestere copil si as vrea sa intru in somaj iar firma vrea sa ma dea in somaj dar nu vrea sa desfinteze postul ... (vezi toată discuția)