avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde ma pot adresa pentru preschimbarea certificatului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde ma pot adresa pentru preschimbarea certificatului de nastere?

Buna ziua,
as dori sa stiu si eu carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a perschimba certificatul de nastere si actele casei (cu tot cu sentinte judecatoresti,specific acest lucru deoarece ai mei au fost divortati,iar casa a ramas pe numele mamei) deoarece sau deteriorat si le-am plastifiat,iar la evidenta populatiei mi sa specificat de catre o doamna ca,in cazul in care as dorii niste copii legalizate dupa aceste acte notarul nu mi le va face deoarece sunt plastifiate.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: OLLIVIETTE2000 , utilizator 16:27, 10 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Certificatele respective nu vi le poate elibera decat autoritatea care le-a intocmit , prin serviciul de stare civila al primariei respective . Daca aveti domiciliul in alta unitate administrativ-teritoriala decat cea care a eliberat actul , va puteti adresa direct serviciului de stare civila al localitatii de domiciliu care va solicita la randul sau autoritatii competente eliberarea actului ... Obligatoriu sa aveti la dvs. si sa prezentati copie a actului de indentitate al dvs. ( valabil) .
Pentru solutionare va adresati serviciului de stare civila al localitatii initial; emitente
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat nastere and2nanet and2nanet pentru a obtine un duplicat la certificatul de nastere,certificat obtinut in alt oras decat bucuresti este necesara deplasarea in acea localitate?!?(mentionez ... (vezi toată discuția)
Copie certificat nastere legalizata este recunoscuta in fata autoritatilor? Irinel Irinel Irinel Irinel Buna seara. Sotia mea a nascut acum 3 saptamani la un spital dintr-o alta localitate.Totul ok.Am solicittat la primaria respectiva eliberarea certificatului de ... (vezi toată discuția)
Plastifiere acte Dinu V Dinu V Buna ziua Ce lege interzice plastifierea actelor? (vezi toată discuția)