buna am o intrebare traiesc un calvar in familie de 12 ani batai circuri etc acum am zis gata dupa ultimul incident am depus plingere penala impotriva sotului intre timp am bagat si divortul cea ce nu stie pur si simplu imi este teama pt ca sint amenintata cu moartea aztazi am retras plingerea de frica .inca nu am unde sa plec am 2 copii imi caut de lucru dar e cam greu.intrebarea este ;este o lege aici la noi in care sa pot cere ocrotirea s-au interdictia la caminul familial fiin cu copii in permanenta in pericol si daca da unde sa ma adresez ca am apelat la organele de politie din localitate dar ei nu-mi pot garanta protectie ca nu au dreotul.ce este de facut sa ne asteptam moartea?////////////
Actiunea de divort trebuie insotita de o cerere de interdictie in sensul mentionat de dv. O ordonanta prezidentiala va va fi de ajutor!In alta ordine de idei, sunt asociatii ONG care sprijina mama si copilul abuzat de tata.Cautati pe net si cereti ajutorul!!!Mult succes!
nu am depus separat o cerere pt interdictie dar in cererea de divort am mentionat acest fapt ma ajuta cu ceva?am depus totodata si copia certificatului medicolegal problema este ca prima sedinta va avea loc doar in ianuarie
trebuia sa le depuneti impreuna!!! acum faptul este consumat...bineinteles ca va ajuta daca judecatorul cunoaste situatia!!!pana in ianuarie cautati un ONG...un loc de refugiu daca situatia este asa grava!!!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort copii minori
div26m
Buna seara
Adresesz intrebarea pentru o prietena Mihaela 29 ani.
Sunt casatorita de 7 ani legal, in urma casatoriei au rezultat 2 copii o fata de 7 ani acum ... (vezi toată discuția)