avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 1/2009. Ministerul Finantelor nu stie nimic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 1/2009. Ministerul Finantelor nu stie nimic despre procedura acordare compensatii

Sunt cumparator de buna credinta pe Legea 112/1995, am decizie def si irev de anulare a Contractului de V/C si prin urmare am dreptul la compensatii din partea Min Finantelor Publice.

INTREBARE:
Aceaste compensatie se obtine printr-o simpla depunere a dosarului cu acte doveditoare si evaluari la Min Finantelor, sau trebuie deschisa o noua actiune in justitie?

Cel mai recent răspuns: vbogdan , utilizator 14:34, 3 Noiembrie 2010
Inca ceva, am trimis o cerere catre Min Finantelor Publice, la care nu am primit nici un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 1/2009. "cumparator de buna credinta". cum se face dovada? vbogdan vbogdan Legea prevede ca acei ce sunt \"Cumparatori de buna credinta\" au dreptul la compensatii. Intrebare: Avand in vedere complexitatea cazuisticii precum si ... (vezi toată discuția)
Despagubiri chiriasi legea 112 Marta Tot Marta Tot Multumesc anticipat celor care imi pot spune care sunt pasii ce trebuie facuti de o persoana care are hot. def. si irev. prin care, ca urmare a anularii ... (vezi toată discuția)
Rol fiscal Marta Tot Marta Tot Speţa este următoarea: o familie a cumpărat un apartament în baza Legii 112. În 2006, prin hot. def. şi irev. i s-a constatat nulitatea absolută a ... (vezi toată discuția)